Julkaisut

Lounais-Hämeen Joulu 2021

  

Perinteikäs Lounais-Hämeen Joulu, jota on julkaistu jo vuodesta 1945, sisältää kiinnostavia artikkeleita 31 kirjoittajalta. Päätoimittaja Ilppo Aaltonen on kirjoittanut laajan katsauksen Lounais-Hämeen tapahtumista vuoden aikana. Kirjoittajat nostavat esiin paikallisten muistelujen lisäksi historiallisesti kiinnostavia aiheita. Marketta Havola ja Hanna-Maria Pellinen kirjoittavat Portaan kadonneen kappelikirkon arvoituksesta, Hannu Lahtonen on löytänyt tähtisopraano Hanna Granfeltin sukujuuret Tammelassa, ja Jari Isotalo ja Jani Mäkivalli kertovat kestikievarilaitoksesta Lounais-Hämeessä.

Kirjoittajat:Ilppo Aaltonen, Jouko Aaltonen ja Seppo Sivonen, Minna Autio, Marketta Havola ja Hanna-Maria Pellinen, Maurits Hietamäki, Jari Isotalo ja Jani Mäkivalli, Seppo Jokinen, Anne Kalin, Arja Kanerva, Ilkka Kononen, Erkki Kuronen, Hannu Lahtonen, Heikki Luoma, Pekka Moisander, Antti Niemi, Elisa Nieminen, Timo Nukari, Ari Nurmi, Seppo Pirhonen, Lauri Pohjakallio, Airi Rämö, Hannu Saha, Pekka Salminen, Eeva-Maria Salo, Pekka Salomaa, Tellervo Santaranta, Piia Syrjäaho ja Maritta Yläranta. 

Hinta 10 €

Myös vanhoja Lounais-Hämeen Joulun numeroita voi tilata oheisella lomakkeella hintaan 3 €. Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskulut. Vanhoista numeroista ei myönnetä jäsenalennusta.